Nieuws

Waterleidingsprinkler bij RTL Woontips

donderdag 30 maart 2017
Op 18 maart jl. heeft het RTL programma Woontips aandacht besteed aan de waterleidingsprinkler. In deze uitzending gaf Micheal Steffens een uitgebreide toelichting op de extra veilgheid die waterleidingsprinklers bieden.

Je wilt er niet over nadenken, maar brand kan ook bij jou thuis zomaar ontstaan. In het programma RTL Woontips gaat Michael Steffens van Waterleidingsprinkler.nl dieper in op de werking van de waterleidingsprinkler. De waterleidingsprinkler kan gewoon worden aan gesloten op de bestaande waterleiding, waardoor de installatie voor veel mensen bereikbaar is. Bij brand geeft de waterleidingsprinkler je meer tijd om te kunnen vluchten uit je woning. Uiteraard is de waterleidingsprinkler ook verkrijgbaar bij Kling Brandbeveiliging en installeren wij dit product ook graag voor u!

Bekijk hier het item:
Hecht u aan een veilige woonomgeving en heeft u interesse in de waterleidingsprinkler of andere brandbeveiligingsproducten? Neem dan contact op met Rob Timmers via 0412-612830 of mail naar rob@klingbrandbeveiliging.eu.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn