Brandblussers

Bescherm uw huis en/of bedrijf tegen beginnende brand met een brandblusser. Bekijk ons complete assortiment, dat varieert van kleine tot grote brandblussers. Brandblussers zijn er in diverse variëteiten, afhankelijk waar de brandblusser gebruikt gaat worden. Ook het blusmiddel is afhankelijk van het materiaal dat geblust moet worden. Welke brandblussers geschikt zijn voor welk type brandhaard wordt aangegeven in brandklassen, A-B-C-D-E-F of een combinatie hiervan.
Brandblussers kopen bij Kling Brandbeveiliging; gegarandeerd de hoogste  kwaliteit tegen de laagste prijs. Bij Kling Brandbeveiliging BV vindt U een ruim aanbod van brandblussers, diverse typen, soorten, en maten in ons assortiment, inclusief poederblussers, schuimblussers, sproeischuimblussers, CO2 brandblussers en koolzuursneeuwblussers, alsmede automatische brandblussers voor serverruimtes en de scheepvaart.

Kling Brandbeveiliging onderkent het belang van noodzakelijke en goede brandbeveiliging. Bij Kling Brandbeveiliging werken ervaren vakmensen zoals onderhoudsmonteurs en Senior Service Engineers waarvan een groot aantal vrijwillig brandweerman is.  Zij zijn zowel vertrouwd met de theoretische als de praktische kennis en expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Bij Kling Brandbeveiliging wordt iedere brandblusser aan een strikte en stringente controle onderworpen voordat deze in onze schappen belandt. Als familiebedrijf zijn wij daar uiterst kritisch in. Het KEUREN en CONTROLEREN van BRANDBLUSSERS is ontzettend belangrijk. Brandbeveiligings producten moeten te allen tijde in orde zijn en mogen absoluut niet falen. Dat is waar Kling Brandbeveiliging voor staat.

Onze brandblussers (alle soorten en maten) kunt u kopen tegen aantrekkelijke prijzen, U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom waar wij U kunnen voorzien van een gratis advies op basis van uw specifieke omstandigheden. Het is uitermate belangrijk dat brandblussers op geschikte en duidelijk zichtbare plekken gepositioneerd worden en de locatie helder wordt aangegeven met een pictogram. 
Bent U bekend met de richtlijnen en wettelijke voorschriften wat betreft brandveiligheid van uw bedrijf? Mocht U vragen hebben omtrent het benodigde aantal brandblussers, het type of de inhoud, om uw bedrijf aan de wettelijke voorschriften te laten voldoen, dan helpen wij U graag. Kort samengevat hangt dit onder meer af van de ruimte waar de brandblusmiddelen worden geplaatst maar ook hoeveel mensen er aanwezig zijn.
Zoals U hierboven hebt kunnen zien hebben wij diverse type brandblussers in ons assortiment. inclusief, poeder blussers, koolzuursneeuw / Co2 blussers, vetblussers, automatische brandblussers, en schuimblussers. Ieder type blusser wordt ingezet voor specifieke doeleinden.

Kling Brandbeveiliging BV is een sterk klantgericht familiebedrijf. Wij streven ernaar om ons te onderscheiden met de kwaliteit en aantrekkelijke prijzen van onze producten, professioneel advies, onderhoud en klantvriendelijke instelling. Behalve brandblussers leveren wij ook:
- Absorbenten en wegdekreiniging
- Automatische blusinstallaties
- Brandslanghaspels en werkhaspels
- Blusdekens
- Brandweermaterialen
- EHBO-materialen
- Haspelkasten
- Impregneermiddelen
- Bedrijfsnood-, ontruimings- en calamiteitenplannen
- Ontruimingsplattegronden en -tekeningen
- Persoonlijke beschermingsmiddelen
- Pictogrammen
- Transparant- en Noodverlichting
- Watervoerende armaturen

Controle & keuring van brandblussers
Keuring en controle van brandblussers is bij Kling Brandbeveiliging in goede handen. Bij ons bent U verzekerd van een professionele en deskundige beoordeling door REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs en service engineers. Kling Brandbeveiliging is operationeel door heel Nederland en staan als experts bekend bij zowel nationale als internationale bedrijven.
Wist U dat brandblussers aan verschillende veiligheidsvoorwaarden moeten voldoen?
Als REOB en SCHEEPVAARTINSPECTIE gecertificeerd onderhoudsbedrijf is Kling Brandbeveiliging volledig bekend  met deze voorwaarden.