Klimmen met ZARGES

Meer dan 500 typen ladders, ladderapparaten, rolsteigers, werkplatformen, brugconstructies, trappen en trapplatformen - van lichtmetaal en kunststof voor industrie, handel en dienstverleningsbedrijven. Ontdek het uitgebreide productaanbod van ZARGES en vind het passende klimproduct.


Ladders van ZARGES
Of het nu gaat om aanlegladders, bokladders, multifunctionele ladders of opstapjes, bij ZARGES vindt u de passende oplossing. 
En daarmee kiest u voor veiligheid, want van de materiaalkeuze en de constructie tot en met de productie daarbij draait bij ZARGES alles om kwaliteit. Voor veel werkzaamheden zijn ladders de eenvoudigste en beste oplossing: licht, snel gebruiksklaar en probleemloos transporteerbaar.
Op de volgende pagina's vindt u met ca. 70 modellen een ruime sortering van hoogwaardige ladders en toebehoren voor ladders.

 Rolsteigers van ZARGES
ZARGES rolsteigers zijn er volledig op gericht om zwaar werk lichter te maken: Dankzij de zwenkwielen kan de rolsteiger probleemloos in alle richtingen worden verreden. En met hun grote platform bieden ze een comfortabele, veilige werkplek: indien nodig ook voor meerdere personen tegelijk. Schopranden en knielijsten evenals leuningen zorgen voor extra veiligheid.